top of page

Waarom ook in 2021 visitekaartjes gebruiken?


Aan het twijfelen of je in 2021 nog wel visitekaartjes nodig hebt? Ik leg je graag wat de voordelen zijn van het hebben en uitdelen van visitekaartjes.


Waarom ook in 2021 visitekaartjes gebruiken? Het antwoord is simpel. Visitekaartjes zijn persoonlijk, tastbaar en professioneel. Hieronder lees je waarom.


Persoonlijk

Het overhandigen van een visitekaartje is persoonlijker dan je contactgegevens versturen via de mail. Doordat het kaartje zelf overhandigd heeft de ontvanger meteen een beeld van jou bij het kaartje. Daarnaast onthoudt iemand jouw kaartje dat indruk maakt veel langer dan een mail met contactgegevens.


Tastbaar

Probeer jij ook vaker op Facebook dat ene bericht met dat handige product terug te vinden, maar is het verloren gegaan in de zee van posts? Begrijpelijk. Datzelfde gebeurd met contacten die je niet meteen opslaat maar nog ergens rondzwerven tussen al die mails. Een visitekaartje zorgt ervoor dat de ontvanger van jouw kaartje niet hoeft te zoeken tussen al zijn berichten, maar gemakkelijk terug vindt in zijn portemonnee wanneer hij contact met je wilt opnemen.


Professioneel

Niets is vervelender dan je contactgegevens op een kladje te moeten schrijven omdat je telefoon leeg is en je je contactgegevens niet kunt mailen. Met een visitekaartje kom je ook dan nog steeds professioneel over. Daarnaast straalt het uit dat je zorgvuldig met je werk om gaat en laat het meteen zien wat je kwaliteiten zijn en waar je voor staat.


Zelf visitekaartjes nodig? Stuur een berichtje naar anke@creativecactus.nl, dan denk ik graag mee over hoe jij indruk maakt met jouw visitekaartje!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page